valpdagbok

valpdagbok

Jag har längtat så .....

Juni 16Posted by Eva Eriksson Sat, July 30, 2016 12:51:41

jag har längtat så länge att kunna cykla med hundarna , jag har funderat fram och tillbaka ska jag renovera cykeln jag har för ett par tusen eller ska jag försöka hitta en funktionsduglig för bra pengar , jag saknar verkligen att kunna cykla med hundar, till affären till badet, göra utflykter osv. det blir ju massa packning och hundar som ska springa så jag funderade även på cykelkärra.... jag gick ut på en sälj sida och hittade en cykel en 3-hjulig cykel och jag tänkte att det kunde vara perfekt , jag ska inte cykla fort och man börjar bli till åren så det kanske blir svårt att hålla balansen senare i livet, jag vill ha packning med på våra utflykter , vatten till hundarna , träningsgrejor och fika till mig så en ordentlig korg bak så hundarna kan sitta och vila där och sedan lite plats för packning , räcker det inte så kan jag komplettera med cykel vagn .


första turen med hundarna gick som den gick ..... Hundarna skötte sig alldeles utmärkt men matte va en kratta på att cykla på 3-hjuling ..... andra gången gick det mycket bättre ..... och hundarna verkar gilla det ... nu ska vi bara inhandla ett eller 2 bilbälten för hund.... en till en cykelkorg och en till korgen i bak på cykeln så dom hundarna som inte springer sitter säkert och kommer ingen stans så dom inte hoppar ur och skadar sig .... Det är det bästa jag gjort på länge , nu skall vi bara träna upp kondisen på hundarna och sedan kan vi bege oss på längre och längre sträckor ..... nästa sommar kanske vi planerar en cykelsemester smiley man vet aldrig .....

en tanke jag hade med att det skulle vara en 3-hjuling är att den inte välter så lätt så det går även att cykla vinterhalvåret utan att vara orolig över att ramla ikull , här ska införskaffas dubbdäck till cykel och sedan är det bara att tuta och köra kondition året om .... lyckan är gjord !smiley ha de gott !
Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.