valpdagbok

valpdagbok

sök kurs......

augusti11Posted by Eva Eriksson Mon, August 15, 2011 10:56:46

Ann och Curry har börjat på en sök kurs..... det är bara i början , fotona är tagna vid andra tillfället på sökkursen..... dom är så duktiga!

hoppas dom tycker att det är så skojigt att dom kommer att träna sök vidare....

ja då får jag säga .....

augusti11Posted by Eva Eriksson Mon, August 08, 2011 11:19:20

ETT JÄTTE GRATTIS TILL ALLA VALPARNA ..... dom fyller 2 år ! hjälp vart tar tiden vägen....

jag hoppas att alla " småttingar mår bra och förgyller livet hos er med mycket bus, promenader i skog och mark med svamp plockning .....

jag har lite kontakt med nästan alla valparna och det är skojigt att höra att dom har tagit efter mamma Myran i mycket av det hon tar sig för..... 2 av valparna har tagit plats på huvudkudden i sängen , deras sovplats..... sedan har vi detta evinnerliga sparkandes på mat/ vatten skålarna.... det gör mina små , anns curry och wille som bor hos familjen harrbacka , en del har fått ordentliga röstresurser..... Callemero är en TYST hund tack och lov medans Mossa och Myran skäller högt och gärna..... jag har börjat med att ha med vatten i en blomspruta på promenaderna för att komma åt att dom skäller så fort jag stannar och pratar med folk, kommer hundar eller något man ska påannonsera att det händer något , en katt..... osv..... Mina hundar har blivit så gott som tysta, lite små morr, något litet skall kommer det, vissa gånger helt tysta, det är wow ! curry har haft skäll ideer i bilen, man ska skälla på hästar, hundar människor..... 3 gånger med en blomspruta med vatten och han har blivit en tyst hund.... ann är glad för det.

lite nya bilder på hundarna.....