valpdagbok

valpdagbok

Höstpromenad - Häringe slott

Oktober 13Posted by Eva Eriksson Tue, October 15, 2013 08:00:08
Idag så tog jag hundarna alla 5 och tog oss en härlig promenad på slottet , vi hade lite nya saker och titta på .... så som hästar som betar och kollar in små bebisar och hästar som frustar kan man bli lite skraj för.... hästar som blir ridna , traktorer som åker och människor som lagar staket och hamrar .... vatten fontän och fåglar av diverse sorter , nya ljud och lukter , statyer "gubben" blev utskälld av Callemero och alla skulle kolla in honom ordentligt sedan , vi gick genom gallergrindar som skramlade lite , jag fottade hundarna också fina höstbilder

Myran tror nog att det är det bästa kortet jag tagit på henne , hon är så svårfottad.

Callemero i ett hav av höstlöv....

Mossa ser verkligen fördjävlig ut ! ingen päls och valparna har lekt med öronen så hon blivit tunnhårig även på dom, tur det växer ut ....

så har vi bebisarna som hunnit bli 14 veckor ...... Kotte och Kajsa , dom tyckte det va jätte häftigt att vara på utflykt och kolla in nya grejor.

MH bilder del 2

Oktober 13Posted by Eva Eriksson Mon, October 14, 2013 17:12:58


Mossa växer.....

Oktober 13Posted by Eva Eriksson Mon, October 14, 2013 16:46:43

Ann och jag packade in hundarna i bilen och åkte en resa på ca 60 mil för att få göra ett Mh på Curry och Mossa , vi hade en härlig dag med helt underbart väder och trevligt hade vi som alltid med massor av prat och skratt , hundarna undrade vad som skulle hända då vi stuvade in dom lite annorlunda i Anns bil , Pojkarna bak och alla tjejer i baksätet , givetvis i bur. hundarna va så snälla , valparna skötte sig exemplariskt, inge kiss i bilen och sov som vilken vuxen hund som helst då vi åkte bil.
hundarna genomförde Mh med extra plus i kanten och båda 2 växte med uppgiften , Mossa va så stöddig när vi kampade och skotten brände av, hon hängde i kamptrasan och röck och slet i den och Morrade som hon aldrig gjort . skoj !