valpdagbok

valpdagbok

du har bilderna i dom andra inläggen.....

Maj 13Posted by Eva Eriksson Tue, June 04, 2013 12:13:21

Då va det dags för lite text om våran utflykt.... Mossa började löpa och jag ringde upp till Marie och talade om at hon börjat att löpa och att vi tänkte komma och hälsa på, vi pratar om ditten och datten om hundarna hur dom är som individer lite stamtavla och ja allt möjligt som rör hundar parning , givetvis skulle jag ju kolla att det stämde att hannen och Marie fanns i Enköping , vilket jag fick reda på då att det gjorde dom ju inte, dom hade flyttat till JÄRPEN .... ÅRRREEEE !!!!! 75 mil..... enkel resa, nu blev det bråttom.... att ordna och planera allt.... skulle jag åka 75 mil ensam upp ? skulle jag få ledigt från jobbet ? vem kunde jag ta med mig upp till järpen som kunde vara ledig flera dagar ? fanns det någon som hade vägarna förbi Järpen som kunde ta med Mossa? va det någon ide att försöka orda allt för att upptäcka att det va omöjligt skulle man i sista sekund försöka byta hane till någon närmre ? tankarna gick på högvarv ..... först så kollade jag om en möjlig hane i Sörmland men va inte riktigt nöjd med den lösningen eftersom jag Förälskat mig i Kash utseende och han som individ då Marie och jag mailat med varann, jag bestämde mig för att prata med chefen på jobbet innan jag gjorde något annat ..... Han sa att jag fick ledigt ! lyckan va gjord... nu kunde jag luta mig tillbaka..... för jag kunde alltid åka ensam även fast det är tråkigt.... jag frågade mamma om hon ville åka med mig och para hund ..... frågan blev var då någonstans Järpen ..... det blev knäpptyst i telefonen..... hon visste inte riktigt va det låg men jag sa Åre och då visste hon att det va långt , hon undrade hur långt .... jag sa typ 8 timmar i bilen ..... - Jag har en väldigt snäll mamma hon sa ja till att åka med så min tunga börda föll av axlarna. JAAAA! vi skulle få åka upp och träffa Marie och hennes hundar och Vackra Kash SÅ SKOJ !

vi packade bilen med packning matsäck och allt möjligt och åkte vår kos upp mot Järpen , bilresan gick bra vi rastade och hade det faktiskt ganska trevligt smiley

väl hos Marie fick mamma se alla Vit/Röda phalener , vilken min mamma har förkärlek till den röda färgen, hon säger att dom svarta ser så hårda ut medans dom röda ser snällare ut... när Marie släppte ut hela bunten så kom alla fram och skulle hälsa , 11 tikar och hanar om vartannat alla tillsammans och inge bråk helt underbart . vi blev inbjudna på fika och då hade mamma och jag hundar i knät, bredvid oss i soffan och alla va så öppna och sociala och ville vara med så fantastiskt härligt , vi hade ju verkligen tillfälle att verkligen få träffa och lära känna hundarna ordentligt då vi blev kvar flera dagar, visst hittade jag flera favoriter smiley bell tokie självfallet Kash scottie och lilla söta trefärgade papillonen som jag inte kommer ihåg namnet på .

vi fick till parningen tillslut när Mossa kände sig färdig , vänta vänta vänta smiley Massor av hundprat i flera dagar vilket min mamma tyckte va trist medans jag gillar det skarpt, men det är ju mitt intresse och inte min mammas .

nu får vi gå i väntans tider och se om det blev något i magen. HOPPAS !!!!!smiley

Massor av hundar.....

Maj 13Posted by Eva Eriksson Mon, May 13, 2013 07:16:33


Mer....

Maj 13Posted by Eva Eriksson Mon, May 13, 2013 07:05:45


Ristafallet...

Maj 13Posted by Eva Eriksson Mon, May 13, 2013 07:00:39


Tännforsen.....

Maj 13Posted by Eva Eriksson Mon, May 13, 2013 06:50:32

Mossa träffar fästmannen....

Maj 13Posted by Eva Eriksson Mon, May 13, 2013 06:40:13
Mossa träffar kash tycke uppstår men hon vill bli uppvaktad ordentligt , hon måste kolla om han är en värdig pappa till hennes bebisar...