valpdagbok

valpdagbok

Idag berättar vi om Mossa....

Mars 13Posted by Eva Eriksson Mon, April 01, 2013 07:47:10

Lilla fröken Mossa har hittat en uppgift som hon tycker passar henne ypperligt , jag vet inte hur hon har lärt sig det men kanske för att min mor har varit och bott hos oss några gånger nu på senaste tiden.

Mossa har gått in med hull och hår för att få till en väcknings ceremoni så matte vaknar, Matte är svårväckt men med en liten Mossa som hoppar på en och slår med tassarna i ansiktet och pussar en alldeles blöt i nyllet då vaknar man.

efter min sjukskrivning som varat i 5 månader och jag kommit tillbaka till jobbet och börjat jobba så har vi varit tvungna att ta ut våran lediga dag... det gör att våra rutiner störs , jag försöker hålla dom och mossa hjälper mig med det... så när klockan börjar bli 06.00 och det är dags för den riktiga morgon promenaden har jag en hund som väcker mig och inte en väckarklocka.... så det där med sovmorgon på mina lediga dagar är ett minne blott smiley

idag så hade jag även en liten Callemero som hjälpte till....

till saken hör också att anledningen till att mossa väcker mig finns inte för när jag kliver upp och klär mig , då lägger hon sig till rätta på kudden och kan vila... väl ute är det ingen brådska med att kissa.... hon ska helt enkelt bara ha upp mig älskade Mossa !